fbpx
- Beograd, Vojvode Stepe 194 | - Novi Sad, Železnička 42 | - TC Beo Shopping centar, I sprat
+381 66 534 3579
info@wifioprema.rs

TOP 5 trenda za savršenu letnju baštu u 2024

5 KREATIVNIH SAVETA/TRENDOVA ZA VRHUNSKU BAŠTU/DVORIŠTE

dvorište

1. Inovacija u dvorištu, kako?

Ovo proleće i leto, unesite inovaciju u svaki kutak vašeg spoljnog prostora uz fenomenalne pametne uređaje za dvorište i baštu. 
MORATE ZNATI KOJI SU TO INOVATIVNI UREĐAJI.

Wise pametni ventil za vodu

Nagle promene vremena zahtevaju brzu reakciju da Vaše dvorište opstane.

Osvobodite se brige o zalivanju vašeg zelenila uz Wise pametni ventil za vodu/gas. Kontrolišite i prilagodite vodeni protok iz udobnosti svog doma ili čak putem pametnog telefona, omogućavajući preciznu i efikasnu upotrebu resursa.

Wise pametne lampe i svetiljke za baštu

Transformišite atmosferu u vašem dvorištu sa našim pametnim baštenskim lampama. Pružajući prilagodljivo osvetljenje, Wise bašteske lampe su idealne za stvaranje željenog ambijenta u vašem spoljnom prostoru, bilo da je to romantična večera na otvorenom ili opuštanje uz noćno čitanje.

Podešavanje jačine osvetljenja

Podešavate željeni nivo intenziteta svetlosti, putem aplikacije na vašem mobilnom telefonu.

Podešavanje rasporeda – tajmera

U aplikaciji vrlo jednostavno podesite tajmer za uključivanje/isključivanje

Ušteda energije        

Uštedite na potrošnji električne energije tako što ćete podesiti vreme i uslove uključivanja/isključivanja bilo kog uređaja ili rasvete i to sve preko svog mobilnog telefona sa bilo kog mesta.

Podsetnik - kreativna rasveta u kući

Sa Wise pametnom rasvetom, otkrijte novu dimenziju svetla i stvorite ambijent koji odražava vaše raspoloženje i potrebe. Kontrolišite osvetljenje iz udobnosti svog kauča ili čak putem glasovnih komandi, stvarajući savršeni ambijent za svaku priliku.

WISE PAMETNE SIJALICE - Uživajte u personalizovanom osvetljenju i jednostavnoj kontrolu svetlosti uz Wise pametne sijalice. Uz Wise pametne sijalice, otvorite vrata neograničenim mogućnostima osvetljenja. 

WISE PAMETNE LED TRAKE - Ove trake vam omogućavaju da transformišete prostor svojim kreativnim idejama. Pomoću funkcionalnosti kombinovanja sa drugim pametnim uređajima, možete sinhronizovati LED trake sa muzikom, filmovima ili drugim događajima, stvarajući magičnu atmosferu. 
Pored toga, programiranje LED traka omogućava vam da kreirate dinamičke svetlosne efekte i prelaze između boja. 

WISE PAMETNE LAMPE - savršen dodatak vašem prostoru. Podešavajte intenzitet svetlosti, menjajte boje, kreirajte rasporede ili koristite tajmere za automatsko paljenje i gašenje. 

2. Ne zaboravite na vaše najmlađe.

Aktivni dani bez telefona su ključni za njihov razvoj. Razmislite o zabavnim igračkama poput helikoptera sa daljinskim upravljačem i kamerom, koje će im omogućiti avanturu i istraživanje na otvorenom.

porodica dvorište igračke

3. Oživite gradu i cveće.

Jednostavno, jeftino, i odvojeno od ekrana i briga, farbanje ograde i sadnja cveća je prvi korak ka dekorisanju vaše bašte. Ovo je osnovna dekoracija koja će vašem dvorištu dati novi sjaj, a nasmešeni cvetovi će ulepšati svaki kutak.

dvorište

4.Udobna ležaljka je must-have!

Osigurajte udobno mesto za sedenje u vašoj bašti sa ležaljkom koja pruža savršenu udobnost. Bez obzira da li je to na terasi ili u bašti, ležaljka je ključna za opuštanje i uživanje u sunčanim danima.

dvorište ljuljaška

5. Ideјa - trem na zemlji.

Trem u prizemlju јe veoma ekonomično rešenje, јer vam nisu potrebni materiјali kao što su grede, drvene ili kompozitne ploče, kamen, pločice. Međutim, pravo pitanje јe kako јe moguće pogodno postaviti takvu terasu? To može da bude terasa na betonskoј ploči ili popločana betonskim pločama ili popločanim kamenom. Oba rešenja karakteriše to da su izdržljiva, estetski ugodna i mogu da služe dugi niz godina.

dvorište

 

Poručite ovde:

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavi kupovinu