fbpx
- Beograd, Vojvode Stepe 194 | - Novi Sad, Železnička 42 | - TC Beo Shopping centar, I sprat
+381 66 534 3579
info@wifioprema.rs

Wise robot usisivači na akciji od 30%

WISE pametni robot usisivač uparite sa mobilnim telefonom preko aplikacije Smart Life.

Zamislite dom koji se održava sam po sebi, nalik magiji, on radi upravo ono što treba i predviđa potrebe stanovnika. Takav pametan dom će se zasnivati na sistemu povezanih i koordiniranih robota, senzora i uređaja koji će se prilagođavati svakodnevnom ritmu života.

Upravljajte usisivačem preko mobilnog telefona ili programirajte automatski mod. Nauka i tehnologija menjaju naš život, oslobodićete se mukotrpnih poslova čišćenja podova. 

 

 

 

Super clean cyclon tehnologija i GYRO Accurate navigacioni sistem; Čišćenje, vakuumsko usisavanje i brisanje, sve u jednom; 5 različitih režima rada; mogućnost programiranja rute čišćenja; Višenamenska četka pomaže u usisavanju tepiha i tvrdih podova, a bočne četke čiste površine duž zidova, ivica i ćoškova; Senzori sprečavaju da robot padne niz stepenice, štite od sudaranja sa nameštajem ili zapetljavanja sa kablovima;

Mapiranje i navigacija

Robot se u velikoj meri fokusira na razvoj mapiranja i tehnologija navigacije, jer nastoji da robota učine pamentijim, lakšim za upotrebu i pružaju dragocen  doprinos u kontekstu pridruživanja ekosistemu drugih uređaja u vašem domu.

Mape, koje su kreirali i održavaju roboti, su srž naše dugoročne strategije, jer uzimanjem oblika fizičkog ili opipljivog prostora vašeg doma, one pružaju nepogrešivi kontekst prostora.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavi kupovinu